Game of Thrones Sezon 1 Bölüm 1, Part 1

Game of Thrones dizisinin an ve an detaylarını inceliyoruz...

HARRY POTTER

Harry Potter serisini sizler için inceledik.

Cumartesi, Kasım 22, 2014

Son Umut (The Water Diviner) Filminin Türkçe Dublaj Fragmanı Geldi!



   Yönetmenliğini Russel Crowe'un yaptığı ABD,Türkiye ve Avustralya ortak yapımlı "The Water Diviner" filminin Türkçe dublajlı fragmanı yayınlandı.

   Filmin başrollerinde Russell Crowe, Olga Kurylenko, Jai Courtney ın yanı sıra Cem Yılmaz ve Yılmaz Erdoğan da var. Cem Yılmaz ve Yılmaz Erdoğan'ın sahnesinin çok olması bizleri heyecanlandırmadı değil.

   Filmde, Çanakkale Savaşı'nda oğullarını kaybeden,onlardan haber alamayan Avustralyalı bir babanın oğullarını bulmak umuduyla Türkiye'ye yaptığı yolculuk ve burada başına gelenler anlatılıyor.

  26 Aralık 2014'te Türkiye'de sinemaseverlerle buluşacak filmi heyecanla bekliyoruz. Filmin Türkçe dublajlı fragmanını aşağıdaki bağlantıdan izleyebilirsiniz. İyi seyirler...


Cumartesi, Kasım 15, 2014

Glen A. Larson 77 Yaşında Hayatını Kaybetti!



    Ünlü Senarist ve yapımcı Glen A. Larson 77 yaşında hayatını kaybetti. 

    Aralarında Knight Rider(Kara Şimşek), Battlestar Galactica ve Magnum,P.I. ın bulunduğu birçok ünlü yapımda senaristlik ve yapımcılık yapan Larson 14 Kasım'da California'da yemek borusu kanseri yüzünden yaşamını yitirdi.

   

Cuma, Kasım 07, 2014

Merakla Beklenen Hobbit 3 Fragmanı Geldi!



   Yüzüklerin Efendisi üçlemesi ile J.R.R. Tolkien'ın Ortadünya'sını biz sinema severlerle buluşturan Peter Jackson, baskılara dayanamayıp Hobbit üçlemesine de girişmişti. Her ne kadar Yüzüklerin efendisi kadar beğenilmese de Ortadünya'yı tekrar görmek Tolkien hayranlarına fazlasıyla yetiyor.

   Serinin 17 Aralık 2014 tarihinde sinemalarda olacak filmin ana fragmanı bugün Warner Bros. tarafından yayınlandı. Fragmanı aşağıdaki youtube linkinden izleyebilirsiniz.
  
   İyi seyirler...





Salı, Kasım 04, 2014

Bu Sefer Minyonlar Başrolde!

  

  Çılgın Hırsız 1 ve 2 filmlerinde oldukça beğenilen ve sempati kazanan Minyonları anlatacak filmin ilk fragmanı geldi.

  Minyonlar çok eski tarihten beri bu dünyadadırlar ve tarih boyunca tek amaçları kötü bir efendiye hizmet etmek olmuştur. Bu kötüler arasında T-rex, firavun, Napolyon ve Drakula da vardır ancak hepsinde başarısız olurlar ve Antartika'da insandan uzak bir yaşam sürerler. Ta ki içlerinden bir grubun Amerika'ya yeni bir efendi aramak için gidişine kadar.

   4 Eylül 2015'te ülkemizde vizyona girecek olan filmin orjinal dildeki fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz. 


Pazar, Kasım 02, 2014

HIzlı ve Öfkeli 7 Beklenen Fragman

   


   Hızlı ve Öfkeli serisinin 7.filminin beklenen fragmanı yayınlandı.

   Film, Ian Shaw(Jason Statham)'un altıncı filmde ölen kardeşi  Owen Shaw'ın intikamı için verdiği mücadeleyi anlatıyor.

   Serinin başrol oyuncularından Paul Walker (Brian O'Conner) film çekimleri devam ederken geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetmiş ve serinin devam ihtimali tehlikeye girmişti.

  Ancak Paul Walker'ın eksik sahneleri için dört tane dublör ve yüzü içinse CGI teknolojisi kullanıldı ve film tamamlandı. Ayrıca Walker'un kardeşleri de film çekiminde rol aldı.

 Türkiye'de 3 Nisan 2015'te vizyona girecek olan filmin orjinal fragmanına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. İyi seyirler.



Cumartesi, Kasım 01, 2014

Game of Thrones'da Yeni İmzalar

   

    The Guardian'ın haberine göre Game of Thrones dizisinin çekirdek kadrosundan bazı isimler yüklü bir ücret artışı karşılığında 3 sezonluk yeni bir kontrat yapmışlar. 

   Dizinin 5 ve 6. sezonunun çekileceği resmi olarak duyrulmuştu ve dizinin toplamda 7 sezon süreceği zaten konuşuluyordu. Eğer söylentiler doğruysa en azından 3 sezon  daha Game of Thrones izleyeceğiz demek oluyor bu.

   Kontrat yapanlar arasında, Lena Headey (Cersie Lannister), Kit Harington (Jon Snow) ve Nikolaj Coster-Waldau (Jaime Lannister) ın yanısıra Maisie Williams (Arya Stark) ve Natalie Dormer (Margaery Tyrell) olduğu da söyleniyor.


   İlk başta bu kontratların bir spoiler olabileceği ve kahramanların 7.sezona sağ salim ulaşacakları bilgisini vereceğini zannettik. Ancak haberde, oyuncuların dizide ölmeleri halinde 7.sezona varamadan kontratlarının kesilebileceği bilgisi de veriliyor.

Kaynak: http://www.theguardian.com/tv-and-radio/2014/oct/30/game-of-thrones-season-seven-actors-raises-contracts